Indicadors InfoParticipa

El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

Un producte iniciat el 2014 que pretén proporcionar a les entitats criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat, impulsant-hi millores que afavoreixin tant a cada una de les organitzacions com al conjunt del sector. Ciutadania Plural. Passat i present personal i col·lectiu.

Un projecte concebut com una eina que utilitza les possibilitats que ofereixen les tecnologies digitals per proporcionar una metodologia que faciliti la participació personal en la construcció de coneixement col·lectiu de forma cooperativa i en xarxa.

L'Ajuntament d'Arbolí està inclòs al Mapa Infoparticip@ del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual estableix 52 indicadors per a avaluar la transparència de les corporacions locals. En podeu consultar la llista al següent apartat:

 

Subscriure a